Tipy na DIY darček pre mamu alebo otca

Tlačí vás čas a neviete, čím potešiť svojich blízkych? Už vás nebaví kupovať stále rovnaké, „klišé“ darčeky? Chcete sa tento rok vyhnúť tým obvyklým prekvapeniam, ktoré neurazia, ale ani nepotešia? Potom ste na správnom mieste! Predstavíme vám rôzne originálne nápady na darčeky, ktoré zaručene vyčaria úsmev na tvári obdarovaného. Sú to prekvapenia, ktoré nikdy neomrzia a vždy potešia.

V dnešnej rýchlej dobe má personalizovaný darček obrovskú hodnotu. Dávať darčeky by nemala byť len povinnosť, ktorú si odškrtnete zo zoznamu úloh. Najkrajší darček je ten, ktorý je vytvorený s láskou. Darček, ktorý ukazuje, že vaším hlavným cieľom bolo potešiť svojho blízkeho.

DIY darek pro mamu

Vytvorte tričko s vlastným motívom

Takýto darček je vždy skvelým prekvapením! Môžete si vybrať z rôznych motívov, strihov a farieb. Odporúčame zvoliť text, ktorý bude vyjadrovať nejakú vtipnú vlastnosť alebo zvyk vášho blízkeho, prípadne jednoduchý a láskavý odkaz. Výber je veľmi individuálny a závisí od osobnosti osoby, ktorú chcete obdarovať.

Nemusíte však zvoliť len text. Na také tričko môžete tiež navrhnúť a aplikovať vlastný obrázok alebo rodinnú fotografiu. Dôležité je venovať pozornosť aj typu potlače. Vyhnite sa výtlačkom, ktoré po niekoľkých praniach vyblednú alebo popraskajú.

Odporúčame vyskúšať niektoré z našich sieťotlačových sád, ktoré vám umožnia premeniť vaše nápady na skutočnosť. Sieťotlač je technika, pri ktorej sa farba prenáša cez šablónu priamo na materiál, ktorý chcete ozdobiť.

Hrnček s venovaním - ranná káva nikdy nechutnala lepšie

Ranná káva je pre mnohých ľudí neodmysliteľnou súčasťou každého dňa. Všetci poznáme frázu: „Rozprávaj sa so mnou až po káve.“ O to viac by si váš otec alebo mama vychutnali kávu z hrnčeka, ktorý bol vyrobený špeciálne pre nich. Vďaka našim štartovacím sadám na potlač hrnčekov si takýto hrnček môžete vyrobiť aj vy. Na výber máte z rôznych variantov.

potlač hrnčeka subliamčná tlač

Vyrobiť hrnček na objednávku je jedna vec, ale vytvoriť si ho vlastnoručne, to je niečo úplne iné. Ak chcete vedieť, ako na to, prečítajte si náš podrobný článok, kde vysvetľujeme celý postup potlače hrnčeka. Stačí trochu odvahy a kreativity a vaše nápady sa môžu stať realitou.

Spoločné chvíle pri skladaní puzzle s rodinnou fotografiou

Skladanie puzzle je skvelý spôsob, ako zlepšiť schopnosť sústrediť sa. Aktivuje pokojový režim mozgu a pomáha vám „vypnúť“. Puzzle sú formou relaxácie, ktorá zároveň podporuje fungovanie vášho mozgu. Práve preto považujeme puzzle za skvelý a nestarnúci darček. Puzzle vytlačené pomocou sublimačnej tlače vás ani vašich blízkych určite nesklamú.

Užite si oddych so svojimi blízkymi a zároveň skladajte puzzle, ktoré vám budú pripomínať spoločné chvíle. Hotové puzzle odporúčame prilepiť lepidlom a zarámovať. Takýto darček bude zdobiť váš domov po celý rok.

DIY darcek puzzle

Ponožky s potlačou „Pre najlepšiu mamu/ otca“

Ponožky sú jedným z najčastejších darčekov, ktoré ľudia zvyknú dávať. V poslednom čase sa do popredia dostávajú ponožky s bláznivými motívmi, napríklad s potlačou vášho domáceho miláčika. Verím, že každého milovníka zvierat potešia ponožky s potlačou tváre jeho maznáčika. Ponožky vyrobené sublimačnou tlačou potešia naozaj každého bez ohľadu na vek či pohlavie.

Ako sa hovorí: „Ponožiek nie je nikdy dosť.“ Prečo teda nesiahnuť po starom známom klasickom darčeku a neobdarovať mamu alebo otca ponožkami, ale vo vylepšenej verzii s vlastnou potlačou?

Tip: Chcete vyrábať hrnčeky, ponožky, tričká, puzzle a ďalšie predmety s vlastným dizajnom? Pozrite si naše štartovacie sady, ktoré obsahujú všetko potrebné. Vstúpte do sveta kreatívnej tvorby.

Rodinné odznaky pre rodinný klan

Mať vlastný rodinný odznak je naozaj netradičný, ale veľmi originálny darček. Prečo to teda neskúsiť? Môžete si tiež vyrobiť odznak podľa vlastných predstáv s použitím lisu na výrobu odznakov. Tento stroj vás určite nesklame a odmení vašu trpezlivosť a poctivú prácu krásnym a jedinečným darčekom.

DIY darcek odznaky

Tip od nás: Odznaky môžete použiť nielen ako darček k narodeninám alebo sviatku, ale aj ako milú spomienku na vašu svadbu či promócie.

Vďaka multifunkčným zariadeniam na potlač rôznych materiálov a výrobu kreatívnych predmetov môžete v budúcnosti obdarovať svoje okolie originálnymi darčekmi.

Kraftech.sk - váš sprievodca svetom kreatívnej tvorby.